Fullspäckade dagar

Senaste dagarna har varit fullspäckade, dessvärre inte bara med roligheter. På dagarna har jag haft lektioner och på kvällarna har jag fått sitta med skoluppgifter hemma från Sverige. Sista kursen på höstterminen slutar 18 Januari så har suttit med en uppsats, en redovisning över datorn och nu senast en hemtentamen. Så timmarna på dygnet har svårt att räckas till men nu är jag förhoppningsvis klar med det mesta och kan börja lägga allt fokus på skolan i Kanada!

Det har även hunnits med en del roligheter. Vi har varit nere på the mall och sprungit lite i affärer en kväll. Vi har haft en internationell orienteringsdag också i lördags då vi fick veta viktig information om livet/studentlivet i Kanada. Dagen avslutades med en guidad busstur runt campuset och runt i Fredericton. Det är en mycket vacker stad och ännu finare lär den vara på sommaren! Dessutom hann vi med premiärutgången i Kanada på S-club. Det var trevligt!

Just nu pågår en förhandling för att undvika en eventuell strejk här på skolan bland doktorer. Så vi kör en strejk-vaka fram till kl 00 för att se om lektionerna blir inställda imorgon eller inte. 

Djurmössor är populära i Kanada, här testar Emelie en apa!


På studentklubben serveras drickan i plastmuggar! 

Campus, senaste dagarna har vi haft plusgrader. Idag t.o.m. Över 10 plus!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0